Ankara Alçıpan Ustası

ankara alçı ustası

Projelerinizde ve şantiyelerinizde Ankara alçıpan ustası hizmeti sağlayan firmamız yaklaşık 2004 yılından bugüne sektörde yer almaktadır. Alçıpan bölme duvar, alçıpan asma tavan ve diğer alçıpan dekorasyon işlerini müşterilerimizin ihtiyacına göre yapmaktayız.

Firmamız bünyesinde bulunan alçıpancı ustaları ve görevleri aşağıdaki gibidir. Sizin de alçıpan işleriyle alakalı profesyonel bir yardıma ihtiyacınız var ise ister yurt içi isterse de yurt dışı için bizimle mutlaka iletişime geçmelisiniz.

TEMASTA KALIN

KEŞİF VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN

Ankara Alçıpan Firmaları

Ankara içi alçıpan uygulama firmaları arıyorsanız elbette çok sayıda var. Ama gerçekten profesyonel iyi ustalardan oluşan alçıpan ekibi lazım diyorsanız Ankara’da alçıpancı ustasını kendi yetiştiren ve işini hakkıyla yapanlar günümüzde pek az.

Alçıpan yapan firmalar genellikle alçıpan dekorasyonunun yanı sıra çeşitli asma tavan çeşitlerini de kolaylıkla yapmaktadırlar. Bunlar alüminyum yada metal asma tavan grupları olabilir. Örneğin clip-in, lay-on, lay-in, mesh yada petek tavan diye tabir ettiğimiz uygulama çeşitleri bu gruba girer. Bunların birim metrekare fiyatları için 2024 asma tavan m2 fiyatları yazımıza bakınız!

ankara alçıpan ustası

Ankara alçıpan ustası personel sayımız

Alçıpan ustaları zor yetişen kalifiye personellerdir. Alçıpan firmaları için bu ustaların yetişmesi ve istihdam edilmesi son derece önemlidir. Biz de firma olarak çekirdekten yetiştirdiğimiz ustalarımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Alçıpan ustası personel sayımız aşağıdaki gibidir.

Tablo değişken olup firma kapasitemiz için ön bir izlenim oluşturması için yayınlanmıştır. Yurt dışı islerinde personel sayımız 200 ila 300 kişi bandına çıkarılabilmektedir.

Ankara Alçıpan ustası özellikleriYurt içi sayısıYurt dışı ulaşılabilecek usta sayısı
Alçıpan asma tavan ustası25100
Kaynaklı alçıpan ustası845
Metal asma tavan ustaları1245
Alçıpan bölme duvar ustası1555

Alçıpan ustası ne iş yapar?

Alçıpan ustaları adından da anlaşılacağı üzere alçı levhaları kullanılarak bölme duvar, asma tavan, ışık bandı ve yapımı teknik olarak alçıpan uygulama işlerine benzer işleri yaparlar. Bundan kasıt örneğin boardex dış cephe de kaplayabilirler. Çünkü yapımı alçıpan giydirme duvar uygulamasıyla bire bir aynıdır. Sadece en son alçıpan vidalamak yerine boardex vidalanarak montaj yapılır.

Diğer Ankara içi 2024 Alçıpan işleri m2 fiyat listesi fiyatlarıyla alakalı yazımıza bakınız!

Alçıpan ustasının yapabileceği başlıca işler.

  • Alçıpan asma tavan: Kaynaklı yada U-C li
  • Alçıpan bölme duvar: Kaynaklı yada U-C galvanizli profiller ile.
  • Metal asma tavanlar: Çeşitli metal yada alüminyum asma tavanlar.
  • Dış cephe kaplama: Boardex yada fibercement gibi dış cephe kaplama işleri.
Ankara kaynaklı alçıpan ustası

Alçıpan İşçilik Maliyet Hesaplama

Alçıpan işçilik maliyeti, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Projenin büyüklüğü, zorluk derecesi, kullanılan malzeme ve işçilik süresi gibi faktörler, maliyetin belirlenmesinde etkilidir.

Alçıpan ustaları genellikle saatlik veya günlük ücretlerle çalışır. İşin süresi ve zorluk derecesi arttıkça, maliyet de buna bağlı olarak yükselir. Ayrıca, kullanılan malzeme miktarı da maliyeti etkiler.

Alçıpan işçilik maliyetini belirlemek için, bir alçıpan ustasıyla iletişime geçmek ve projenin detaylarını paylaşmak en doğru yöntemdir. Usta, projenin gereksinimlerini değerlendirerek, bir maliyet tahmini sunabilir.

Alçıpan işçiliği, iç mekanlarda kullanılan birçok yapı malzemesinde olduğu gibi, profesyonel bir yaklaşım gerektiren bir iştir. Bu nedenle, alçıpan işçiliği için bir uzmana başvurmak ve maliyetleri önceden planlamak önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir