İskele kiralama

Özyurt İnşaat Dekorasyon olarak şimdilik sadece Ankara içi iskele kiralama hizmeti sunmaktayız. Ayrıca uygunluk durumuna göre iskele kurma ve sökme hizmetlerimizde mevcuttur! 

Yapmanız gereken sadece iskele kuracağınız yapının ölçülerini yada parça sayısını göndermek. Böylece hem metrekare bazında hem de aylık ne kadar iskele kirası ödeyeceğinizi hesaplayıp toplam maliyeti size bildiriyoruz.

Elimizde şu anda 4 çeşit iskele bulunmaktadır. Bunlar H tipi, H tipi galvanizli, kamalı flanşlı iskele (örümcek iskele) ve mobil tekerlekli iskeleler. Bu 4 çeşidin de kiralama fiyatları az da olsa birbirinden farklıdır!

İskele kiralama fiyatları

İhtiyacınıza göre dış cephe iskelesi, çeşitli inşaat iskeleleri ve tekerlekli mobil iskeleler. metrekare fiyat bilgisi için iskele kiralama metrekare fiyatları tablosunu inceleyiniz!

İskele nakliyeleri

Gönderilen yada şantiyeden gelecek iskelenin nakliye ücreti alınır.

İskele Kurma ve sökme

Şantiyenin ve iskelenin kurulacağı yada söküleceği yerin özelliklerine göre m2 bazında yada götürü bedel fiyatlandırma yapılır. iskele kurma sökme hizmeti yoğunluk durumuna göre sağlanır.

Mobil iskele kiralama

Mobil iskele kiralama yada ustaların deyişiyle tekerlekli iskele kiralama hizmetimiz mevcuttur. Uygunluk durumuna kiraya verilir.

Satılık 2 El iskele hizmeti

Çok nadir de olsa bazen elimizdeki iskelelerin revizyonu ve yenilenmesi gerekmektedir. Bu durumda kullanılabilir ancak kiralanamaz iskelelerimizi satışa çıkarabiliriz.

Kiralık iskele m2 fiyatı

Dış cephe kiralık iskele m2 fiyatı için 2023 Ankara Kiralık İskele Fiyatları listemize bakınız! Listedeki fiyatlar genel bilgi için paylaşılmış olup net fiyat için lütfen arayınız!⬇️


Ankara iskele kiralama firması - özyurt inşaat

Kiralama genel şartlar ve koşullar.

  • Kira bedeli peşin alınıp müteakip ay kira bedeli yine peşin alınır. Müteakip kiralama süresi işlemiş kira ücreti ödenmediği takdirde ihtara gerek kalmadan kiralayan temerrüde düşmüş sayılır.
  • Bir şekilde kiralama bedeli bir kaç ay geçerse ve kiralayan bu bedelleri gününde ödemez yada ödeyemez ise ve iskele kira birim fiyatlarında değişiklik olursa ÖZYURT İNŞAAT içeride kalan kira bedellerini güncel iskele kiralama birim fiyatlarından tahsil etme hakkını saklı tutar!
  • Kiralanan iskele malzemeleri belirtilen adres haricinde kullanılamaz, devredilemez.
  • Hasarlı gelen ve eksik olan iskele malzemelerinin bedeli kiraya verenin o günkü peşin şatış fiyatı üzerinden kiracıdan alınır.
  • Kiralık olarak verilen iskelenin satış bedelinden kiralayandan teminat çeki, senedi veya kefilli şirket senedi alınır. İskelenin tam ve eksiksiz tesliminde ve kira ödemeleri zamanında yapılmış ise teminat olarak alınan çek ve senet iade edilir.
  • Bir tarafta ÖZYURT İNŞAAT ANKARA iskele adına diğer tarafta KİRALAYAN arasında yukarıdaki şartlar dahilinde anlaşma yapılmıştır. Anlaşmanın ihtilafı halinde ANKARA mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir.
  • Kiralanan iskelenin nakliyesi, kurulum, montaj, sökümü ve işyerindeki her türlü çevre ve iş güvenliğini almak ve sağlamak kiralayana aittir.
  • İlk kiralama süresi 1(bir) aydır. Kiralanan malzeme sözleşmede belirtilen teslim süresinden sonra getirildiğinde geçen günlerin kiralama ücreti alınır. Teslim süresinden önce getirilmesi kirayı durdurmaz.
  • İskeleyi kiralayan teslim tutanağında (sözleşmede) belirtilen miktarları aldığı yere (depomuza) teslim eder. Teslim ettiğini ancak malı almaya yetkili kişilerin imzaladığı belge ile ispatlayabilir.
  • İskelenin eksik yada teslim edilmemesi ile kira ödenmemesi durumunda ayrıca ihtar ihbar ve hükme gerek kalmaksızın alacaklı taraf kiralayandan alınan güvence (teminat)çeki ve senedini işleme koyabilir.
  • Firmamızdan kiraladığınız iskele malzemelerini saat 17.00e kadar pazar günü hariç olmak üzere depomuza teslim ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)