3D Dış Cephe Çizim

3D dış cephe çizimleri müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda, genellikle bir işin veya tasarımın bitmiş halini hayal etmekte zorlandıkları için tarafımızdan yapılmaktadır. Herkes işin bitmiş halini görmek ister. Bunun için de teknolojiyi yakından takip eden firmamızın siz değerli müşterilerimiz için çözüm üretmesi beklenen bir davranıştı. Bu yüzden 3D dış cephe çizim yapmak çok önemlidir!

Bunu çeşitli programlar vasıtasıyla yapıyoruz. Artık sizde ister dış cephe tasarımı olsun ister iç cephe tasarımı iş başlangıcında işin sonunu görebileceksiniz. Bu siz değerli müşterilerimiz için büyük kolaylıktır. Aşağıda bazı görselleştirdiğimiz uygulamalara ait resimler vardır. Sizde profesyonel işler için bizimle irtibata geçiniz!

3D dış cephe tasarım

Bina Dış Cephe Tasarımları

Özellikle bina dış cephelerinde ve villa dış cephelerinde 3D mimari görselleştirme hem siz değerli müşterilerimizin hem de bizlerin işini oldukça kolaylaştırmaktadır. Sizde dış cephe mimarinizin nasıl olacağına karar vermek için mutlaka 3D görselleştirme ve çizim yaptırmalısınız! Modern dış cephe tasarımları konusunda uzman kadromuz size çizim esnasında fikirler vereceklerdir.

3D dış cephe tasarım

3D Mimari Proje Çizim Fiyatları


3D Mimari Proje Çizim Fiyatları tasarımı yapılacak dış cephenin modeline göre değişiklik gösterse de daha önce fiyatlandırdığımız 3d projelerin dış cephenin gerçek maliyetine oranı % 2 civarında çıkmaktadır.
Örneğin bir villanız var ve dış cephesini işe başlamadan önce 3 boyutlu olarak çizdirmek istiyorsunuz! Dış cephe uygulama konusunda sizinle 450BİN liraya anlaşmaya vardığımızı var sayalım. Bu durumda 3d tasarım fiyatınız %2’si olup oda  = 9.000TL dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir