2024 Ev Dekorasyon ve Tadilatı Fiyatları

Ev dekorasyon ve tadilat fiyatları 2024 yılı için evin büyüklüğüne, istenilen malzemelerin kalitesine ve işçilik kalitesine göre değişiklikler gösterebilir! Özellikle ANKARA için anahtar teslim ev tadilatı yapmayı gerektiren çok sayıda eski bina bulunmaktadır.

EV DEKORASYON ve TADİLAT FİYATLARI 

Ev dekorasyon ve Tadilat fiyatlarını net tespit etmek için muhakkak yerinde keşif gerekir. Buradaki ev yenileme fiyat bilgileri, bir ev için ortalama fiyatlar şeklinde siz değerli müşterilerimize genel bir izlenim vermek için paylaşılmıştır.

EV TADİLATI FİYATLARI HAKKINDA

🏠 Villa ve daireleriniz artık eski ve yıpranmış bir yapıya sahipse ev yenileme işine girmek zorundasınız. Yapılacak ev dekorasyon ve tadilat fiyatları, masrafları evin büyüklüğüne, yıpranma oranına ve sizin seçeceğiniz malzeme ve işçiliğin kalitesine göre değişecektir❗ 

2024 yılı tadilat fiyatları aşağıdadır. Sizde kendinize evimi nasıl güzelleştirebilirim? Evimi nasıl modern yapabilirim? Yada ev yenileme firmaları nereden bulurum gibi sorular soruyorsanız, firmamızla iletişime geçin.

🏠 Burada yapılması gereken şey ev yenileme işini fazla sürüncemeye bırakmadan bir an önce yaptırmaktır. Çünkü sizin ertelemeniz uzadıkça çıkacak masraflarında maliyeti daha da fazla artmaya başlayacaktır. Örneğin su tesisatı eski olduğu için siz misafirlikte iken patlayıp evi su bastığını ve hatta alt komşulara da zarar verdiğini bir düşünün! Ne demek istediğimizi daha iyi anlamanız açısından sadece bir örnek.😥

KOMPLE EV TADİLATI MALİYET VE FİYATLARI

Tamam ev yenileme işine girmeye mecbur kaldınız yada karar verdiniz! Herkesin aklındaki soru genelde şu "komple ev tadilatı ne kadar tutar?" yada "Ankara'da ev tadilatı fiyatları ne kadar?" yada " 2024 yılı komple ev tadilat fiyatları " ne kadar oldu gibi. Bu fiyat aralığını belirlemek ve ev tadilatı hesaplama yapmak gerçekten çok güç. Ancak yine de bir alt limit var. Kesinlikle üst limit yok, bu sizin isteklerinize ve gelir düzeyinize bağlı. Şu an için alt limit 500.000-TL - 600.000-TL civarlarında. 

Ama siz yine de aşağıdaki EV TADİLAT FİYAT LİSTESİ 2024 maliyet tablomuzu inceleyin!

ANAHTAR TESLİM EV TADİLATI YAPAN ANKARA DEKORASYON FİRMALARI


Anahtar teslim ev tadilatı yapan ANKARA dekorasyon firmalarına iş yaptırmak için aşağıdaki yolu izlemeliyiz.

✔Maliyetimizi hesapladık, 
internetten ev dekorasyon sitelerine baktık, 
çeşitli dekorasyon fikirleri aldık, 
facebook ve instagram'a baktık.😊  her şeyi ayarladık. 
En az 3 teklif aldık. 
Ancak şimdi daha önemli bir sorunla karşı karşıyayız! Hangi dekorasyon firmasına işi vermeliyiz? Tabi bunun kişiden kişiye değişen bir cevabı vardır. Kimisi en ucuz ev tadilatı fiyatı veren firmayı seçer.

Kimisi en pahalı olanın en iyi olduğuna inanır. Ancak benim tercihim ve sizlere tecrübelerim doğrultusunda önerim işi yapabilecek bir firmayla anlaşmanız. Buna da karar verirken söz konusu kişilerin yada firmaların referansları ön plana çıkıyor.


Bu konu hakkında iyi bir araştırma yapmalısınız. Çevrenizde daha önce tadilat ve ev yenileme işine giren olduysa onlarla da konuşun. Yaptıkları hataları sorunuz. Tanıdıklarınızdan inşaat mühendisi, mimar ve inşaat teknikeri gibi meslekleri olan varsa yardım isteyiniz.

EV TADİLAT DEKORASYON İŞLERİ TUTAR HESAPLAMA

İç dekorasyon tadilatı hesaplarken aşağıdaki tabloyu kullanınız! O tablodaki işlerden sizin evinizde hangisi varsa seçip toplayınız. Ortalama maliyet çıkacaktır. Aşağıdaki fiyatlar son yaptığımız evlerde 3+1 dairenin komple dekorasyon tadilat maliyet analizidir. Daire alanı yaklaşık 80m2-110m2 civarı hesaplanmıştır. Burada dikkat etmeniz gereken şey her daireye net fiyat bilgisi vermek için keşif yapılmalıdır!

2024 YILI EV DEKORASYON ve TADİLATI FİYATLARI


UYGULAMA

BİRİM

BİRİM FİYAT

MİKTAR

ORTALAMA MALİYET

YIKIM KIRIM VE MOLOZ ATIM İŞLERİ: Evinizde değiştirmek istediğiniz duvarlar yada sökülecek fayanslar için gerekli kalemdir.

paket

₺50.000,00

1

₺50.000,00

FAYANS SERAMİK:3+1 dairede ortalama 75m2-90m2 civarı fayans ve seramik işi çıkar.

m2

₺700,00

90

₺63.000,00

SU TESİSATI: Vitrifiye elemanlar işverene ait.

paket

₺40.000,00

1

₺40.000,00

KALORİFER TESİSATI: Vitrifiye elemanlar işverene ait.

paket

₺40.000,00

1

₺40.000,00

ELEKTRİK TESİSATI: Vitrifiye elemanlar işverene ait.

paket

₺45.000,00

1

₺45.000,00

LAMİNANT PARKE: Malzeme ve işçilik dahil.

m2

₺350,00

90

₺31.500,00

LAKE KAPI: Anahtar teslim

ADET

₺5.000,00

7

₺35.000,00

PVC PENCERE YENİLEME: Anahtar teslim.

ADET

₺10.000,00

5

₺50.000,00

ALÇI BOYA SIVA: Malzeme ve işçilik dahil.

paket

₺75.000,00

1

₺75.000,00

MUTFAK DOLAP VE TEZGAH

paket

₺120.000,00

1

₺120.000,00

ÇEŞİTLİ VİTRİFİYE ELEMANLAR

paket

₺60.000,00

1

₺60.000,00

Toplam

 

₺609.500,00

⚠️Yukarıdaki tabloda bulunan fiyatlar daha önceki yaptığımız tadilat işlerinden çıkarılan tecrübeler doğrultusunda 3+1 olan bir dairenin metrajına göre ortalama olarak hesaplanmıştır. Yani buradaki tutarlar sizin isteklerinize göre aşağı yada yukarı çıkabilir! Unutmayın! asıl fiyatlar için işin yerinde görülerek keşif yapılması gerekir.
2021 ev dekorasyon tadilat güncel fiyat

50 yorum:

  1. Please call to get offer of drywall, plaster and interior decoration!

    YanıtlaSil
  2. Пожалуйста, позвоните, чтобы получить предложение гипсокартона, штукатурки и внутренней отделки!

    YanıtlaSil
  3. alçıpan, alçı ve iç dekorasyon teklifi almak için arayınız!

    YanıtlaSil
  4. Daire işçiliği kırım fiyatı 1500 tl yaptığımız çalışmalar sonrası oluşan tecrübeler sonucu çok az olduğu kanaati ne vardık yeni bi hesaplama yaparsanız insanlar daha doğru bilgiye ulaşır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız, ancak yazımızda minumum fiyatlar değerlendirilmiştir. Ve tamamını okursanız üst sınırın olmadığı yazılmıştır! Çok kapsamlı duvar yıkma, şap sökme gibi işler varsa ve bunlar dairenin geneline yayılırsa fiyat 5000-7500tl arası bile olabilir. Sizde taktir edersiniz ki biz burda varsayılan bir daireyi ele alıyoruz. Görüşünüz için teşekkürler...

      Sil
  5. 3+1 diye belirttiğiniz bir dairenin minumum metrekaresi kaç peki. Mesela benim evim 100 metrekare bile değil ama 3+1..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.. Evet haklısınız bir metraj vermedik ama bizim hesaplama şeklimiz şöyle; 3+1 daire derken 80m2 ila 100m2 arası olan daireleri kastediyoruz aslında. Zaten keşfe gelmeden net fiyat vermiyoruz. Örneğin keşfe gelince sizin evin çok küçük olduğunu gözlemlediğimizde 3+1 değil 4+1 bile olsa biz küçük olan eve küçük fiyat veririz ;)) saygılar...

      Sil
    2. Merhaba 130;mtr kare ev komple tadilat dış cephe dahil ne kadar

      Sil
    3. Selamın aleyküm hayırlı akşamlar 2+1evim var satın aldık balkonu odanın birine katmışlar bizde tekrar o balkonu açıp diğer balkonu mutfağa katmak istiyorz su tesisatı değişecek banyo ve tuvalet fayans yapılacak koridor fayans bide 5 kapı ortalama kaça mal olur acaba

      Sil
    4. merhaba... Maalesef yeri görmeden fiyat veremeyiz. Net fiyat için keşif isteyiniz!

      Sil
  6. 500 m kare montalama işim var işcilik kaca yaparsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mantolama işçilik fiyatı iskele dahil 40tl, iskele hariç 35tl dir.

      Sil
  7. 500m2 diş çepe boya icin fiyat ne olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara içindeyse dış cephe boya fiyatı malzeme + işçilik + iskele dahi 40tl civarında...

      Sil
  8. Merhaba Türkiye'm her yerine hizmetiniz var mi? Mesela guneydogu Anadolu'daki bir koy için maliyetlerinin ne ölçüde değişir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar selen. Maalesef Türkiyenin her yerine tadilat ve dekorasyon hizmetimiz yok. Bazı hizmetlerimiz var sadece. Onlarında belirli bir tutarda olması gerekiyor. İnşallah günün birinde bu hizmeti sizlere sağlamayı nasip eder rabbim. Size tavsiyemiz hesaplı olması açısından size en yakın firmadan fiyat almanızdır. İyi günler....

      Sil
  9. Merhaba Türkiye'm her yerine hizmetiniz var mi? Mesela guneydogu Anadolu'daki bir koy için maliyetlerinin ne ölçüde değişir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar selen. Maalesef Türkiyenin her yerine tadilat ve dekorasyon hizmetimiz yok. Bazı hizmetlerimiz var sadece. Onlarında belirli bir tutarda olması gerekiyor. İnşallah günün birinde bu hizmeti sizlere sağlamayı nasip eder rabbim. İyi günler....

      Sil
  10. Merhaba çatıya sandviç panel ve dış cephe mantolama yaptırmak istiyorum balıkesir Burhaniyede hizmet veriyormusunuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef! Ankara dışı sadece büyük metrajlı proje bazında işler için hizmetimiz vardır.

      Sil
  11. selamlar.1200 metrekare işçilik dahil dalmaçyalı fiyanı ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun için lütfen "https://www.ozyurt-insaat.com/2018/06/capatect-dalmacyali-mantolama-malzeme-iscilik-fiyat.html" deki yazımızı okuyunuz. (linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız)
      Burada ev tadilat ve dekorasyonuyla alakalı bilgiler paylaşılmaktadır.
      saygılarımızla...

      Sil
  12. teşekkür ederim.okudum.

    YanıtlaSil
  13. 1+1 içinde mutfak ve banyo da olan yeni başlayan evimiz için elektrik ve su tesisatı yapılacaktır. Ev toplam 60 m²(veranda dahil) dir. Yaklaşık 10'ar tane anahtar, priz ve duy ayrıyeten sigorta vs takılacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eviniz Ankara içinde ise elektrik ve su tesisatı işleriniz ve dahası genel dekorasyon işleriniz için keşif yapıp fiyat çıkarabiliriz. Fiyat işleri buradan görmeden doğru çıkmayabiliyor maalesef.

      Sil
  14. Merhaba, Evim 90 m net. Duvarlar alcı yapılacak, kopmle boya (banyo, mutfak ve tuvalet hariç), PVC yenilenecek, Birtane balkon odaya katılacak. fayanslar değişecek ama kırmadan üzerine yenileri eklenecek. Kapılarım değişecek (7 iç kapı), elekrik işlerini kendim yapacağım. Mutkaftaki balkon duvarı kırılıp gull camlı kızak kapı eklenecek ve mutfak kapısının yeri biraz daha kaydırılıcak. Banyo için gerekli ( duşa kabin, banyo dolabı) ihtiyaçlar var. Mustfak dolabı yapılacak ve mutfağın duvarları fayans olacak. Ankstre felan
    Tahmini ne kadar tutar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle selamlar... Bu işler için tahminimizi yukarıda zaten verdik. Ama net fiyat istiyorsanız keşif lazım. Keşif için ise evinizin Ankara içinde olması lazım. Firmamız sadece Ankara içi ev tadilatı yapmaktadır.

      Sil
  15. Selam müstakil Bir evin tavanı beton yapılacak tutarı ne kadar tutar 125 metre kare ev bilgi istiyorum lütfen

    YanıtlaSil
  16. İyi günler, fayans ve diğer malzemelerin renk ve modellerini nerden seçiyoruz, fiyatlar seçilenlere göre değişiyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler. Biz uygulama firmasıyız. Yani fayans malzeme ve modelleri için fayans malzemesi satan firmalara bakmalısınız. Fiyatlar seçtiğiniz malzemenin kalitesine göre farklılıklar gösterecektir.

      Sil
  17. Merhaba
    Natamam 4 katlı 6+1 400 M2 villa bakıyoruz. Sadece dış çelik kapı ve pencereler takılı, geri kalanı kaba halde. Ekonomik-orta halli şekilde komple yaptırsak maliyeti ne olur? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam, villa tadilatı için minumum 100bin tl yi gözden çıkarınız. Alt sınır. Üst sınır size kalmış. Detaylı fiyat için bizden keşif isteyiniz, kolay gelsin...

      Sil
    2. Keşif ücretli indir acaba nasıl getirebiliriz?

      Sil
    3. Merhabalar, Ankara içi inşaat, dekorasyon, tadilat ve dış cephe işleri için keşiflerimiz ücretsizdir. Ancak şuna dikkat etmek gerekir, herkese yetişemeyeceğimiz için ancak hemen yaptıracaklar yada yakın zamanda yaptıracaklara öncelik vermekteyiz. Tabi çok küçük işlere yada çok büyük işlere de gidemiyoruz. Belirli bir aralığımız var. Kolay gelsin!

      Sil
  18. Abi ben banyo koridorlar tuvalet bide elektrik işi var kaça yapıyonuz

    YanıtlaSil
  19. hi
    thanks for your table. The prices which mentioned is for all turkey or it differs from state to another?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hello there. The prices indicated are for Ankara. In fact, there is a lot of data that we use when pricing decoration works. That's why we write the average construction and decoration costs here. On-site exploration is essential for actual pricing information. There are certain conditions for out-of-town and overseas jobs.
      Thanks for your interest. regards

      Sil
  20. Faydalı buldum. Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  21. Merhabalar
    65m2 1+1 evimiz var. Pimapen var ama iç izolasyon da yaptırmak istiyoruz. Tüm evin yenilenmesi tahmini ne kadara mal olur? Ayrıntılar için e-posta atabilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba... Tadilat işlerinde fiyatlandırma yaparken çok fazla veri gerekiyor maalesef. Tüm evi yenilemekten kasıt çok şey ifade edebilir. Ama fiyat aralığı şu an 65bin ila 100bin arasında değişir. ( benim anladığım tüm evi yenileme masrafı ) Ama net fiyat için keşif gerekir. Kolay gelsin.

      Sil
  22. Selam müstakil ev su,elektirik,asma tavan,alçı boya mutfak dolabı,fayans zemin sapı,hepsi netutar.saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, ev tadilatı ile ilgili evi görüp ölçmeden biçmeden fiyat vermek imkansız maalesef. Ama ortalama bir 3+1 dairenin tadilatı şu anda 200BİN TL kadar tutabilir.

      Sil
  23. 132 m2 lik Toki toplu konutlarının konple yenilenmesi kaça mal oluyor bir ev almayı düşünüyorum önümü de görmek açısından ne kadarlık bir bütçe ayarlamalıyım. Burda yapılı ve yapılmamış daireler var tercih etmem açısından yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam merhaba. M2 de 1000TL harcasanız 132bin TL harcarsınız. Kolay gelsin....

      Sil
  24. merhaba, 60m2 bir ev için terasın yarısı kapatılıp balkon yapılacak, banyo genişletilip içi yenilenecek, parkeler tamamen yenilenecek, alçıpan duvarla 1 oda eklenecek, tahmini ne kadar harcamamız gerekli? Birde çatı yükseltme için haricen maliyet nedir ? Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam. maalesef fiyat verme işi sizin düşündüğünüz gibi o kadar basit değil. Zaten biz de buradan fiyat veremeyiz. tahmini 100bin TL gibi. Kolay gelsin...

      Sil
  25. 1 odalı 32 m2 olmak üzere 18 dairemiz var. Tamamını yenilemek istiyoruz , görüşebilirmiyiz cep 0533 558 8499

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, İletişim menümüzde bulunan numaralardan bizi arayabilirsiniz. Hafta içi mesai saatleri içinde istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Saygılar...

      Sil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)