2024 Asma Tavan Malzeme ve İşçilik Fiyatları

2024 asma tavan malzeme ve işçilik fiyatlarını aşağıda ortalama belirttik.

✅ ASMA TAVAN M2 FİYATLARI ANKARA
✅ ASMA TAVAN MODELLERİ
✅ MODERN ASMA TAVAN MODELLERİ
✅ ASMA TAVAN USTALARI

2024 ASMA TAVAN FİYATLARI

Asma tavanlar çok çeşitlidir ve asma tavan fiyatları 'da kullanılan malzemelerine göre yine farklılıklar göstermektedir. Esasen burada tüm asma tavan fiyatlarını paylaşamıyoruz maalesef. Burada firmamızın uyguladığı piyasada en çok tercih edilen ve kullanılan asma tavan modellerinin güncel fiyat listesini paylaşacağız. Amacımız dekorasyon işlerinize başlamadan sizlere maliyetler konusunda bir fikir vermektir.

ASMA TAVAN MODELLERİNİN M2 FİYATLARI

Unutmayın! Her zamanki gibi burada paylaştığımız fiyatlar işin yerine, şekline, zamanına, konumuna ve projesine göre değişiklik gösterecektir. Asma tavan m2 fiyatlarımız Ankara içi olup şehir dışı için belirli bir metrajdan yüksekse fiyat verebiliriz! Kesin fiyat bilgisi için yerinde keşif, şartname, işin metrajı, ödeme şekli ve proje detayları gibi birçok veriye ihtiyaç vardır. Daha detaylı bilgi ve teklif almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz!
ASMA TAVAN ÇEŞİDİ
MALZEME
İŞÇİLİK
MALZEME+İŞÇİLİK
ALÇIPAN ASMA TAVAN FİYATLARI
206TL/m2
165TL/m2
371TL/m2
ALÜMİNYUM ASMA TAVAN FİYATLARI
600TL/m2
150TL/m2
750TL/m2
METAL ASMA TAVAN FİYATLARI
600TL/m2
150TL/m2
750TL/m2
BANYO ASMA TAVAN FİYATLARI
600TL/m2
375TL/m2
975TL/m2
CLİP-İN ASMA TAVAN FİYATLARI
650TL/m2
150TL/m2
800TL/m2
LAY-ON ASMA TAVAN FİYATLARI
650TL/m2
150TL/m2
800TL/m2
LAY-İN ASMA TAVAN FİYATLARI
600TL/m2
140TL/m2
740TL/m2
LED IŞIK BANDI FİYATLARI.
192TL/mtül
279TL/mtül
471TL/mtül
KAROLAM ASMA TAVAN 60X60 ECO 
510TL/m2
140TL/m2
650TL/m2

Unutmayınız! ⚠
Yukarıda verilen 2024 yılı ilk çeyreğine ait asma tavan fiyatları belirli bir metraj ve Ankara içi için geçerlidir. Kesin fiyat bilgisi telefondan, mesajdan yada mailden değil keşif yapılarak çıkartılır.

ASMA TAVAN MODELLERİ 2024

Her yıl yeni bir asma tavan modeli trend olsa da genelinin yapısı aynıdır. Sadece küçük tasarım değişiklikleriyle iç mekanlarda şık ve modern asma tavan modelleri 'ne ulaşmak mümkün. Tabi bunun için tecrübeli ve işini bilen bir firmayla çalışmanızda yarar var. Aşağıda 2024 yılında popüler olan dekoratif asma tavan modelleri ve çeşitleri vardır.
osmanlı asma tavan modelleri
modern alçıpan asma tavan modelleri
modern avm asma tavan modelleri

MODERN ASMA TAVAN MODELLERİ

Tabi ki de herkesin tercihi iç mekan dekore yaparken klasik çizgilerden yana olmaz. Genelde çoğu müşterimiz modern çizgileri tercih etmektedir. Sizde modern asma tavan modellerinden birini seçerek yada size özel bir tasarım talep ederek daha geniş ve ferah görünümlü iç mekanlara kavuşabilirsiniz.
Asma tavan malzeme ve işçilik fiyatlar
Asma tavan malzeme ve işçilik fiyatlar
Asma tavan malzeme ve işçilik fiyatlar

ASMA TAVAN USTALARI

Hangi işi yaptıracaksak yaptıralım bir işin işçiliğinin kaliteli çıkması için en önemli faktör tabii ki de ustasıdır. Ankara içinde asma tavan ustaları bakımından çok kaliteli bir ekiple hizmet vermekteyiz. Hatta Ankara asma tavan ustaları denince ustasının eğitimine önem veren ve ilk akla gelen firmayız. 

Asma tavan ustalarımızın tamamı kendi yetiştirdiğimiz çekirdekten yetişme diye tabir edilen insanlardan oluşmaktadır. Ustalarımızı işçilik kalitesinin yanında ahlaklı ve saygılı insanlardan seçiyoruz. Bize göre en iyi usta en ahlaklı olanıdır çünkü.

4 yorum:

  1. Aclpam tavan meterkara fiyatl alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, alçıpan asma tavan fiyat bilgisi için yer, konum ve metraj vermeniz lazım.

      Sil
  2. Metrekare fiyatlnl yazarmlslnlz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asma tavan metrekare fiyatları ortalama yukarıdaki tabloda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için mesai saatleri içinde arayabilirsiniz, saygılar. Kolay gelsin!

      Sil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)