2024 Mantolama malzeme ve işçilik fiyatları

2024 yılı Mantolama malzeme ve işçilik fiyatları malzemenin cinsine, markasına, kalınlığına, metrajına ve firma merkezimize olan uzaklığa göre değişiklikler gösterebilmektedir. Aşağıda mantolama fiyatları ve fiyatlandırma şeklinden bahsettik.

Mantolama malzeme ve işçilik fiyatları

Mantolama malzeme ve işçilik fiyatlarıyla alakalı tablomuz aşağıdaki gibidir. Unutmayın burada belirtilen fiyatlar belirli metrajlar içindir. Yani şartlar ve koşullar vardır. ⚠️ Sorumluluk reddi sayfamıza göz atınız!

Mantolama fiyatları, mantolama malzeme ve işçilik fiyatları

Mantolama fiyatları nasıl belirlenir?

Mantolama fiyatları aşağıdaki şekilde değerlendirilerek netleştirilir.

  • METRAJ: Metraj ve fiyat ters orantılıdır! Yani metraj arttıkça fiyat düşer.
  • MALZEME: Malzemenin markası, kalınlığı ve cinsi gibi (taşyünü, eps veya xps) faktörler dış cephe mantolama metrekare fiyatlarını etkiler.
  • İŞÇİLİK: İstenilen işçiliğin kalitesi, zorluğu ve işçi ücretlerinin maliyetleri fiyatı doğrudan etkiler.
  • BÖLGE ve ŞEHİR: Firma merkezimiz Ankara'dadır. Örneğin İstanbul'daki bir iş için fiyat isterseniz tabii ki daha pahalı olacaktır. Çünkü kalacak yer ve yemek iaşe masrafları binecektir. Bu durumda çözüm size yakın olan bölgelerdeki mantolama firmalarıyla çalışmayı düşünmek olabilir.
  • MEVSİM: Mevsime göre talep ve arz dengesi vardır. Örneğin yaz sezonu talebin yüksek olduğu dönemlerdir. Bu dönemde usta ücretleri artmakta ve usta bulmak zorlaşmaktadır maalesef.

2024 Dış Cephe Mantolama Metrekare Fiyatları

Aşağıda firmamız tarafından uygulanan dış cephe mantolama m2 fiyatı tablosu bulunmaktadır. Mantolama malzeme sarfiyat ve malzeme hesaplamaları için lütfen Mantolama Malzeme Hesaplama sayfamıza göz atınız!

MANTOLAMA MARKASI

BİRİM

BİRİM FİYAT

FİYAT ŞEKLİ

FİLLİ BOYA CAPATECT DALMAÇYALI İDEAL CARBON 5CM MANTOLAMA

M2

700 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

FİLLİ BOYA CAPATECT DOUBLE CARBON 5CM MANTOLAMA.

M2

700 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

FİLLİ BOYA EXPERT 5CM MANTOLAMA

M2

640 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

DYO KLİMATHERM 5CM MANTOLAMA

M2

670 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

FAWORİ 5CM MANTOLAMA.

M2

600 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

WEBER PLUSTHERM 5CM MANTOLAMA

M2

670 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

WEBER MAXİTHERM 5CM MANTOLAMA

M2

700 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

İZOCAM TAŞ YÜNÜ 5CM 150KG/M3 MANTOLAMA

M2

850 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

CAPATECT TAŞYÜNÜ 5CM 150KG/M3 MANTOLAMA

M2

520 TL

MALZEME + İŞÇİLİK DAHİL

Unutmayınız! ⚠

Yukarıda verilen 2024 yılı ilk çeyreğine ait mantolama m2 fiyatları belirli bir metraj ve Ankara içi için geçerlidir. Kesin fiyat bilgisi telefondan, mesajdan yada mailden değil keşif yapılarak çıkartılır.

Dış cephe mantolama maliyet hesaplama

Dış cephe mantolama maliyet hesaplarken genelde siz değerli müşterilerimizin yanıldığı yer yukarıdaki birim fiyatlarını nasıl kullanması gerektiğidir. 

Bizim yukarıda verdiğimiz ısı yalıtım birim fiyatları binanın, villanın yada herhangi bir taşınmazın sadece mantolama kısmını kapsar. Oysaki binada mantolama yapılırken mecburen yan işler de çıkmaktadır. Örneğin pencere denizliklerine mermer konulması, mantolama öncesi PVC yağmur oluklarının sökülmesi ve mantolama sonrası yenilenmesi gibi.

Sonuç olarak örneklendirmek gerekirse 1000m2 dış cephe mantolama uygulama işi filli boya capatect dalmaçyalı kullanılarak 1000m2x700TL=700BİN TL' değildir. Mermerleri, PVC olukları, dış cephe demirlerinin boyanması vb iş kalemlerini ekleyince kesinlikle 700Binin üzerinde bir fiyat çıkacaktır.

İşte bu fiyatı netleştirmek için ise kesinlikle keşif gerekmektedir. Keşif olmadan ancak ortalama fiyat bilgisi verebiliriz.

Unutmayınız! Dış cephe ısı yalıtımı yaptırırken lütfen güvenilir ve işinin ehli firmalarla çalışınız! Sadece malzemenin kaliteli temin edilmesi yapılan işin kaliteli çıkacağı anlamına gelmez. Bu yüzden mantolama da referansları olan size iş bitiminde de garanti, yardım ve destek vereceğine emin olduğunuz inşaat firmalarıyla çalışmanızı öneririz.

Dış cephe mantolama hizmetlerimiz

  • Keşif ve teklif (Ankara içi keşifler ücretsizdir!)
  • Dış cephe eps mantolama
  • Dış cephe xps mantolama
  • Taşyünü uygulama
  • Söve ve fuga gibi dekoratif uygulamalar
  • Dış cephe çizim tasarım ve renklendirme
  • Pencere önü mermer denizlik koyma
  • Bina yatay ve dikey yağmur olukları yenileme
  • Cephede bulunan balkon korkuluk ve pencere demirlerinin boyanması
  • Cephede bulunan ahşap pencere ve kapıların boyanması yada cilalanması
  • EKB (Enerji Kimlik Belgesi Nasıl Alınır? Bkz.) verme.

 * Unutmayın burada belirtilen fiyatlar genel ve ortalama fiyatlardır. Kesin fiyat bilgisi için keşif gerekir. Keşiflerimiz ücretsizdir. İster iç, ister dış diğer inşaat, tadilat ve dekorasyon işleriniz için lütfen arayınız.

capatect dalmaçyalı malzeme işçilik fiyat


49 yorum:

  1. Güzel uygulama teşekkürler filli boya gurubu

    YanıtlaSil
  2. Veddiğiniz fiyatlara KDV dahil mi? Ayrıca 3 cm lik fiyat alabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır KDV dahil değil! Ancak fatura mecburi değil. 3cm mantolamayı dış cephede tavsiye etmiyoruz, ve çok az yerlerde uyguladık. 3cm yukarıdaki fiyatlardan m2 de yaklaşık 8tl düşük olur.

      Sil
  3. 280 metrekarelik bina kaça biter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki birim fiyatlar belirli metrajlar için geçerlidir. İnşaat sektöründe birim fiyatlar ile metrajlar ters orantılı çalışır. Ayrıca buradan sadece ortalama bir fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Kesin fiyat bilgisi için keşif şarttır! Bu bilgiler ışığında 280m2 mantolama işi ortalama 23.000 TL ile 30.000 TL arası değişir. Zira kullanılacak malzeme kalınlığı markası işin nerede olduğu gibi hiç bir bilgiyi vermemissiniz.

      Sil
  4. Mantolama işçilik fiyat alabilirmiyim malzeme bana ait

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantolama işçilik fiyatımız iskele bizden metraja göre 35TL ile 40TL arasıdır. Tabi bu ankara içi fiyatlarımızdır.

      Sil
    2. Bu işçilik fiyatında dış cephe boya da dahil midir?

      Sil
    3. İşçilik fiyati nekadar ama dekoratif değil iki kat macun zımpara fiyati

      Sil
  5. Merhaba, Sakarya Hendek,te 2 katlı yazlık tarzında bina. ölçüsü 12 ye 6 toplamda 216 metr. kaça malolur şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birinci sınıf malzeme olursa eğer toplamda 20bin liraya mal olur.

      Sil
  6. Ben sizi bu kadar detaylı bilgi verdiğiniz ve şeffaflığınız için tebrik etmek istiyorum. İnternet siteniz bile güven duygusu oluşturuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağaç yaşken eğilir, yetişme tarzı olarak en büyük servetin doğruluk ve dürüstlük üzerine olduğu şeklinde yetiştirildik. Sizlere daha da iyi hizmetler vermek için sürekli çalışıyoruz. Takdiriniz için ben ve ekibim adına çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. Mersinde mantolama işçilik boya iskele size aitse m2kaca yapiyorsunuz

      Sil
  7. Kanber Bey hayırlı işler dilerim,
    Bina cephesini nasıl ölçüp değerlendiriyorsunuz?
    bu alan ölçüsüne pencere ve kapılar dahil ediliyor mu?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Biz boşlukları düşüyoruz, ama eğer siz dış cephe mantolama işini malzeme+işçilik yada sadece işçilik birim fiyat üzerinden verip iş bitimi ölçüye göre ödeme yapacaksanız sorunuz çok güzel bir soru. Ancak siz bir binanın dış cephe mantolamasını götürü bedel bir firmaya verdiyseniz yani iş bitimi yapacağınız ödeme belliyse kafanızı hiç karıştırmayın. İsteyen firma boşluk düşsün isteyen düşmesin siz total rakama bakın. Çünkü önemli olan toplam tutardır. (tabi aynı mantolama malzemeleri ile karşılaştırma yapınız!)

      Sil
    2. Teşekkür ederim Kanber Bey, Ortalama 150 - 200m2 ve 3katlı bir binayı(Ankara) 5 cm taşyünü ile olmak üzere kaç günde tamamlarsınız; ayrıca dış cephe boya ve işçiliği vermiş olduğunuz fiyatlarda göremedim dahil mi, yoksa ayrıca mı ilave ediliyor?
      Tekrar sağolun hayırlı işler dilerim.

      Sil
    3. Ahmet bey merhabalar tekrar. Vermiş olduğumuz fiyatlar malzeme + işçilik ve boya dahildir. 1000m2 baz alınarak birim fiyatlar hesaplanmıştır. İşin zamanı taşyünü mantolama için ortalama 10-15 gün arası değişir, çünkü sadece mantolama işi değil yapılacak olan. Dış cephe mantolama da yan işler de otomatik ve mecburi bir şekilde çıkar. Bunlar pencere önü mermer denizlik, varsa demir boyama, tavanlar ve saçak tavanları gibi yerler olabilir. Ayrıca yağmur iniş boruları da değişir. Yukarıdaki mantolama birim fiyatına diğer iş kalemleri de eklenerek toplam tutar hesaplanabilir. Bunun için ise keşif şarttır. Unutmayınız! burada yayınladığımız fiyatlar sizlere bir ön bilgi olması açısından yayınlanır. Net fiyat için keşif isteyiniz.

      Sil
  8. Yalı baskı ve söve M2 fiyatlarınızı oğrebebilirmiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehaba, yalı baskı bir desen türüdür. Malzeme türünüde söylemeniz gerekecek. Plastik mi? Betopan mı? Fibercement mi? vs vs...
      Ayrıca sadece malzeme fiyatı soruyorsanız sadece malzeme satışımız yok maalesef! Malzeme + işçilik yada sadece işçilik hizmetlerimiz mevcuttur. Saygılarımızla...

      Sil
  9. merhabalar,tek daıre ıcın yalıtım ypılabılıyor mu,alttan ve dıs cephe yalıtımı.Bına yaptırmayı dusunmedıgı ıcın tek yaptırılabılıyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yapılabilir. Bir dairede yaklaşık 40-50m2 iç mantolama ve 15m2 çıkartma altı mantolama çıkar. 65x90tl=5.850-TL gibi çıkabilir. Kredi kartına 12 taksit olur.

      Sil
  10. Toplam 170 m² dış cephe mantolama olucak sadece işçilik zonguldak ereğli adres

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, adres zonguldak ereğli ise size tavsiyemiz oradan bir ekip bulmanız olacaktır. Merkezimize olan mesafe uzadıkça fiyat artışı olur maalesef. kolay gelsin!

      Sil
  11. Selam 600 metre kare 30*30profil karkas kompezit dahil fiyat verebilir misiniz işçilik ve malzemeli ayrı ayrı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, malesef biz kompozit cephe yapmıyoruz. Fiber cement dış cephe kaplama yapıyoruz oda aynı şekilde karkaslı yapılır. İsterseniz yukarıdaki menüden fibercement hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.

      Sil
  12. Binamızın dış yalıtımı yok bende iç yalıtım yapmak istiyorum metrekare fiyatı ne olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam. Buradan fiyat verme olayını kaldırdık maalesef. Çünkü görmeden fiyat vermek hiç anlaşılmıyor yada yanlış anlaşılıyor. Keşif ve fiyat bilgisi için sayfamızın iletişim menüsünden bizlere ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin...

      Sil
  13. Merhabalar 160 metre kare yerimiz var montalama olcak müstakil vila tarzında malzemeli işçilik iskele nakliyat falan kaç tl mal olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Keşif yapmadan fiyat vermemiz olanaksız maalesef. Keşif için bizi arayabilirsiniz!

      Sil
  14. 20 m2 bir alan için işçilik dahil mantolama ve dış cephe boya fiyatı verebilir misiniz. Ayrıca evimizin ön tarafında 20 m2 için sadece dış cephe boyası olacak. İşçilik dahil onun da fiyatını alabilir miyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Firma olarak proje bazında işler yaptığımız için düşük metrajlar için fiyat veremiyoruz maalesef. Kolay gelsin!

      Sil
  15. 130 m kare tasyunu dekoratif sıva boya işçilik kaça yaparsınız malzeme hazır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Firma olarak proje bazında işler yaptığımız için düşük metrajlar için fiyat veremiyoruz maalesef. tavsiyem en yakınınızda bulunan yapı market yada malzemecilerden usta temini yapabilirsiniz. Kolay gelsin!

      Sil
  16. MERABALAR , SAMSUNDA BİNAMIZA DIŞ MONTALAMA YAPTIRDIK .BİNADA OTURMUYOR OLDUĞUM İÇİN MONTALAMADAN BENİM HABERİM OLMADI , BİNAMIZ 15 DAİREDEN OLUŞUYOR . 5 DİARENİN TAPUDA ARSA PAYI 50 /1440 DİĞER 10 DAİRENİN ARSA PAYI İSE 80 /1440 DAİRE BAŞINA 8500 LİRA İSTİYORLAR .TOPLAM MONTALAMA PARASI İSE 15 X 8500: 127.500 LİRA . BENDE HAKSIZ ÖDEME OLDUĞUNU FİRMAYA SÖYLEDİM . BANA DÜŞEN ÖDEME DOĞRUMU ACABA BENİM DAİRE 50 /1440 ARSA PAYIM

    YanıtlaSil
  17. Cavap; toplam arsa payınız 1050m2 kalan yerler ortak alan.
    yani 127.500/1050=121,4285.. küsür m2 başına birim fiyat.
    Bu durumda 50/1440 payı olan 50x121,4285=6.071,428TL
    80/1440 payı olan 80x121,4285=9.714,28TL öder!
    Yönetim defterinde aksine karar yok ise kat malikleri kanunu bunu söyler!

    YanıtlaSil
  18. Montolama işçiliği ne kadar ama dekoratif yerine dis cephe macunu çekilecek

    YanıtlaSil
  19. 350 m2 alana kac lira fiyat çıkabilir favori malzeme işçilik iskele vs hersey dahil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, Maalesef buradan fiyat bilgisi veremiyoruz! Fiyat bilgisi için keşif gereklidir. Saygılar...

      Sil
  20. İzmir Dikili ilcesinde dubleks binanın dıs cephe mantolama yaptıtrmak.istiyorum...eps karbonyogunlugucok olan sovelidubelli eniyisindenmantolama fiyatini soyleyebilurmisiniz Dikilye gelme imkaniniz varmi 0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, maalesef dikiliye gelme imkanımız yok! Ankara içi mantolama işi yapıyoruz. Kolay gelsin!

      Sil
  21. 22 m2 düz duvara dış cephe mantolama yaparmısınız. Olursa fiyat nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar maalesef bu metrajlarda işleri yapamıyoruz. Ayrıca keşif olmadan fiyat vermemizde yanlış olur iyi günler...

      Sil
  22. Selamın aleyküm tokat merkez iç cephe toplam 822mt kare alan montalama sadece işçiligi ne kadar olur ortalama sadece duvar duvar normal alçı montalamanın üzerine harcı ondan sonra alçısı ve boyası işçilik ne olur bilgi verirseniz sevinirim. Mt kare işçiliginiz ne ladar hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeri görmeden fiyat veremeyiz maalesef, bu yanıltıcı olur.

      Sil
  23. Merhaba 6 ya 10 metre 2 katli 5cm dalmacyali montalama ücreti alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar maalesef bu metrajlarda işleri yapamıyoruz. Ayrıca keşif olmadan fiyat vermemizde yanlış olur iyi günler...

      Sil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)