Filli Boya Capatect ve Expert Isı Yalıtım Sistemleri


Capatect ve Expert Isı Yalıtım Sistemleri nedir?

Hepimiz "FİLLİ BOYA" Markasını duymuşuzdur. Ayrıca duyduğunuz başka bir şey de Capatect tir. Ama çoğu müşterimiz maalesef Capatect ve Filli Boya mantolamayı ayrı bir marka olarak tanıyor. Filli boya bir boya markasından çok artık çeşitli inşaat malzemeleri üreten bir marka haline gelmiştir.

Capatect dalmaçyalı mı? Expert dalmaçyalı mı?

Neyse sözü fazla uzatmadan sizlere filli boya capatect ve Filli boya Expert ısı yalıtım sistemlerinden bahsedeyim. Filli Boya adı altında Filli yalıtım grubu oluşturuldu ve bu gurupta 2 ye ayrılarak Capatect ve expert yalıtım sistemi olarak karşımıza çıktı.


Filli yalıtım Capatect mantolama sistemi nedir?

Kısaca şöyle diyebiliriz, başlangıçta daha butik ve küçük metrajlı dış cephe mantolama isteyen işlerde kullanılmak üzere piyasaya çıkarıldı. Ama şimdilerde yüksek metrajlı işlerde de kullanılıyor çünkü expert mantolama sistemi ile arasında fazla bir fiyat farkı kalmadı. Her ne kadar fiyatları birbirine yaklaşsa da tabi kide expert ısı yalıtım sisteminden bir tık daha ilerde.


Filli yalıtım Expert mantolama sistemi nedir?

Daha çok şantiye grubu olarak tanınır çünkü filli yalıtım expert mantolama sisteminin reklamları dahi yoktur çünkü bu ürünün genel kullanıcıları yüksek metrajlı iş yapan müteahhit, mühendis taşeron ve mimarlardır. Capatect ten bir iki tık daha kalitesi düşüktür. tabi fiyatı da öyle.

Dış cephe mantolamayla alakalı güncel malzeme + işçilik mantolama fiyatları için tıklayın!

Sözün özü daha iyi anlaşılabilsin diye aşağıdaki şemayı inceleyiniz. Bazen bir görüntü bin kelimeden daha iyidir! "Bir musibette bin nasihatten!" 
filli yalıtım şema

Herkese hayırlı günler diliyorum, bol kazançlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)