2024 Kiralık İskele Fiyatları

Aşağıdaki bulunan kiralık iskele fiyatları Ankara içi verilmiş olup metraja göre değişiklik gösterebilir. Şimdilik şehir dışı hizmetimiz yok maalesef. Bu durumda size vereceğimiz kiralık iskele Ankara içinde kullanılmalıdır!

İhtiyacınıza göre iş iskelesi kiralama ile alakalı şartlar ve koşullar için TIKLAYINZ!

Kiralık İskele Ankara

Yukarıda da belirttiğimiz gibi şimdilik sadece Ankara ve yakın ilçelerine iskele kiralama hizmeti sunmaktayız. Ankara iskele kiralama hizmetlerimiz ve çeşitleri için bizi arayınız!

Kiralık İskele fiyatları nasıl belirleniyor?

Ankara içi dış cephe iskele kiralama fiyatları kiralamak istediğiniz inşaat iskelesinin çeşidine, modeline, miktarına ve ne kadar zaman kiralayacağınıza göre değişiklik gösterecektir. Dış cephe inşaat iskelesi kiralama fiyatları aylık olarak hesaplanmaktadır! Aşağıdaki fiyat tablosunda iskele kurma ve sökme ayrılmıştır!

Kiralık iskele m2 Fiyatı

Ankara iskele firması arayanlar için buradayız! Kiralık iskele m2 fiyatı aylık olarak hesaplanmaktadır! Kısa süreli işleriniz için aylık iskele kiralamak her zaman daha avantajlıdır. Ancak kiralık iskele ararken dikkat etmemiz gereken önemli hususlardan biride değişen yönetmelikler gereği galvanizli güvenlikli iskele veya  güvenlikli pratik iskelesi kiralamak tır.

2024 Yılı için kiralık iskele m2 fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.

 

2024 KİRALIK İSKELE FİYATLARI TAM GÜVENLİKLİ

Kiralık iskele fiyatları 

HESAPLAMA ŞEKLİMİZ:Lazım olan h tipi ayak x 5,35 = kiraya verilen iskele m2 sini verir. Örneğin 160 adet H tipi iskele direği giden bir cephede bizim m2 hesabımız şöyledir. 160×5,35= 856m2 iskele kiraya vermiş oluruz. Bunları kurmak için gerekli olan parçaları da direk sayısına göre hesaplayıp veriyoruz. Unutmayın 160 adet direk almış olmanız illaki de 856m2 iskele kuracağınız anlamına gelmez!  Bu ortalama bir hesaptır!

AYLIK KİRA BEDELİ

İSKELE
KURULUM İŞÇİLİK

İSKELE
SÖKÜM İŞÇİLİK

35-TL

50-TL

50-TL

 

2024 KİRALIK GÜVENLİKLİ İSKELE FİYATLARI

 

Kiralık iskele ANKARA

HESAPLAMA ŞEKLİMİZ: Lazım olan h tipi ayak x 5,35 = kiraya verilen iskele m2 sini verir. Örneğin 160 adet H tipi iskele direği giden bir cephede bizim m2 hesabımız şöyledir. 160×5,35= 856m2 iskele kiraya vermiş oluruz. Bunları kurmak için gerekli olan parçaları da direk sayısına göre hesaplayıp veriyoruz. Unutmayın 160 adet direk almış olmanız illaki de 856m2 iskele kuracağınız anlamına gelmez!  Bu ortalama bir hesaptır!

AYLIK KİRA BEDELİ

İSKELE
KURULUM İŞÇİLİK

İSKELE
SÖKÜM İŞÇİLİK

35-TL

50-TL

50-TL

Ankara İskele Kiralama Firması

Öncelikle kullanacağımız iskeleyi işimize göre ve güvenlikli iskele olup olmadığına göre değerlendirmeliyiz. Aşağıdaki iskele çeşitlerinden birini kiralamak isteyebilirsiniz! Ankara iskele firmalarının çoğunda bulunan modeller firmamızda da bulunmaktadır.

  • H TİPİ GÜVENLİKLİ İSKELE KİRALAMA
  • FİLANŞLI İSKELE KİRALAMA
  • PRATİK İSKELE KİRALAMA ( Kayseri iskelesi )

Kiralayacağınız iskelenin hem pratik kurulması, hem ucuz kiralama maliyetinin olması da çok önemlidir. Bu yüzden sizlere pratik iskeleyi (kayseri iskelesi) hem hızlı kurulmasından dolayı hem de güvenlikli olmasından dolayı şiddetle tavsiye ederiz.

GÜVENLİKLİ SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ

  • STANDARTLARA UYGUN YAPI
  • İSG (İŞ GÜVENLİĞİ) YASALARINA UYGUN SERTİFİKA
  • TOPLAM MALİYETTE  EKONOMİK YAPI
  • KOLAY KURULUM  
  • KOLAY SÖKÜM
  • DAYANIKLILIK
  • ÜST DÜZEY GÜVENLİK
  • KULLANIM  KOLAYLIĞI
  • İŞİN HIZINI ARTTIRIR

Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü sayfasında bulunan iskele yönetmeliğine de bir göz atmanızı öneririz. İskele yönetmeliği için buradan buyurunuz.

İSKELE PARÇALARI

 RESİMLER EKLENECEK H TİPİ AYAK: Yüksekliği 2 metre genişliği 70cm dir.
 RESİMLER EKLENECEK KALAS: Kalaslar ayakların arasına kurulur ölçüleri standart 3 metre uzunluğunda olmakla beraber 2 metre ve 1 metrelik kalaslar da bulunabilir.
 RESİMLER EKLENECEK KORKULUK: Güvenlik faktörü olarak korkuluklar kullanılır. Kalaslarla aynı uzunlukta olmak zorundadır.
 RESİMLER EKLENECEK ALT AYAR MİLİ: Ayak olarakta tabir edilir. İskeleyi dengeye getirmek için engebeli yerlerde kullanılmakla beraber düz zeminlerde de kullanmanız iyi olur.
 RESİMLER EKLENECEK DAYAMA/TİJ: İskele belirli yerlerinden duvara çelik dübeller ile sabitlenmelidir. Bunun için bu aparat gereklidir.
 RESİMLER EKLENECEK KELEPÇE: Sarhoş kelepçe ve sabit kelepçe olmak üzere 2 çeşidi vardır. Bina cephelerindeki girintili veya çıkıntılı yerlerde iskeleyi kurmak için atılır.

Özyurt İnşaat olarak Ankara’da kiralık güvenlikli iskele ihtiyacı olan firmalar, taşeronlar veya şahıslar için bu konuda da hizmet vermeye karar verdik ve tabii ki diğer ANKARA iskele firmalarına farkımızı göstermek zorundaydık.

Özet olarak Firmamızın inşaat iskelesi kiralama konusunda verdiği hizmetler aşağıdaki gibidir!

Kiralık inşaat iskele fiyatları ve detaylar için lütfen iletişime geçiniz!

Kanber ÖZYURT +90 545 391 58 48

        Firmamız aracılığıyla Ankara kiralık iskele arayanlar için hizmet alabileceğiniz ilçeler; Ostim, İvedik, Altındağ, Çankaya, Elmadağ, Etimesgut, Gölbaşı, Kazan, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, ve Yenimahalle şeklindedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir