2024 Boya Badana Fiyatları

Boya badana fiyatları Ankara içi 3+1 daire ve malzeme işçilik olarak aşağıda belirtilmiştir. Daire boya badana fiyatları ile alakalı net bilgi için lütfen keşif isteyiniz. Unutmayınız buradaki fiyatlar keşif yapılmadan ortalama olarak hesaplanmıştır, bu yüzden en hesaplı ve doğru daire boya fiyatı için yerinde keşif önerilir.

>>> 2024 Boya m2 birim fiyatları

>>> 2024 yılı 3+1 Ev boya badana fiyatı




2024 Boya m2 Fiyatları

Boya m2 fiyatları aşağıdaki tabloda belirtilmiş olup minimum 1000m2 ve üstü için geçerlidir. Yüksek metrajlı boya işleriniz için lütfen telefonla irtibata geçiniz. Unutmayın! boya yaptırırken seçeceğiniz firmanın kalitesi, referansları ve bu firmalarda çalışan boya badana ustalarının tecrübesiyle ustalık seviyeleri çok önemlidir.

Ayrıca diğer detaylar ve taksit seçenekleri için "Ankara ev boyama fiyatları" isimli yazımızı mutlaka okuyunuz!


Unutmayın aşağıdaki fiyatlar sadece genel bir bilgi amaçlıdır. Kesin fiyat bilgisi ve ödeme şartları için lütfen arayınız!


BOYA M2 BİRİM FİYATLARI

BOYA ÇEŞİDİ
M2 BİRİM FİYATI (Malzeme işçilik)
Su bazlı kokusuz saten Duvar boyama (Dyo, Marshall, Filli Boya vs…)
120TL
Duvar Plastik boyama (Dyo, Marshall, Filli Boya vs…)
84TL
Tavan plastik boyama (Dyo, Marshall, Filli Boya vs…)
58TL
Duvar yağlı boya (Dyo, Marshall, Filli Boya vs…)
150TL

2024 yılı 3+1 Ev boya badana fiyatı

ANKARA EV İÇİ BOYA MALZEME + İŞÇİLİK FİYAT LİSTESİ 2024

EVİN DURUMU

BOYA UYGULAMA FİYAT

TAKSİT DURUMU

BOŞ 3+1 DAİRE

17.500TL

KREDİ KARTINA 4 - 8 TAKSİT

DOLU (EŞYALI) 3+1 DAİRE

27.500TL

KREDİ KARTINA 4 - 8 TAKSİT

*Faturalı işlerde %20 KDV ilave edilir!

Boya uygulama m2 malzeme işçilik fiyatları

31 yorum:

  1. Çankaya da 3+1 dairem var yaklaşık 150 m2 civarında oturum alanı, buna göre ortalama fiyat alabilirmiyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle daireniz boş mu dolumu? yukarıdaki tabloları incelerseniz ne demek istediğim daha doğrusu nasıl fiyatlandırma yaptığımızı anlarsınız. İsterseniz daire boyama işiniz için keşif ekibi gönderelim, Ankara içi keşifler ücretsizdir!

      Sil
  2. 3+ 1 dairemi boyatmak istiyorum Eskişehir Sivrihisar ilçesi daire boş 0 daire fiyat alabilirmiyim

    YanıtlaSil
  3. Maalesef daire bazında sadece Ankara içi boya dekorasyonu yapabiliyoruz. Saygılarımızla...

    YanıtlaSil
  4. 6000m2 depo tavan boyama için fiyatiniz nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cenk bey merhabalar, yeriniz Ankara'da ise bu tür işlerin teklifleri için bizi aramalısınız. Unutmayınız ki burada verdiğimiz fiyatlar sadece bilgi amaçlıdır. Diğer yorumları ve cevaplarını okuyacak olursanız keşif olmadan kabaca bir fiyat verilmektedir.

      Sil
    2. 36000 TL yapiyor

      Sil
  5. 5+1daire dublex ameamerikan kapısı dahil nekafar olur 220m2

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 4500tl-5000tl arası çıkar. (bu fiyat kesin değildir keşif yapılmalıdır!)

      Sil
    2. merhaba 4500 tlye amerikan kapı dahil nasıl boyuyorsunuz açıkçası merak ediyorum . 3+1 daire malzeme dahil filli boya teslim fiyatı 6000 tl ye yapıyorum kıl payı kurtarıyor ?

      Sil
    3. Hocam merhaba, yoruma cevap yazdığım tarihe bakarsanız mayıs 2021. Biz şu anda ocak 2022 yılındayız. ;)) sizin de dediğiniz gibi şu anda 3+1 daire malzeme + işçilik 6000-TL ila 7000TL arasında değişiyor. Web sayfamız bu ayın sonuna doğru güncellenecek. Takdir edersiniz ki fiyatlardaki değişim hızına yetişemedik. Güncellemeden sonra tekrar ziyaretinizi bekleriz, saygılar...

      Sil
    4. 3+1 daire 5 iç kapı dahil ne kadara boyanır? Şu an Temmuz 2022.

      Sil
    5. Şu an 7000-8000 TL arası gibi tutar dolu daire ise....

      Sil
  6. Sadece salonumun iki duvarini dekoratif sedefli boyayla boyatmak istiyorum ev bos degil ama boyanacak alanda engel bir durum yok fiyat alabilirmiyim

    YanıtlaSil
  7. 1+1 eşyasız 50 m2 ev için tahmini bir fiyat verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  8. İyi günler
    Toplamda 270 m2 villa duvar ve tavan
    Olarak boyanacak
    Boş durumda eşya vs yok
    Malzemeli ve malzemesiz olarak fiyatlandirabilirmisiniz
    Ne zaman basliyabilirsiniz
    Tabiki is mahalini görüp netlestirdikten sonra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba... Boya işlerinde sizin de dediğiniz gibi görmeden fiyat veremiyoruz maalesef. Villanız Ankara içinde ise çalışma günlerinde ve mesai saatleri içinde bizden keşif talep edebilirsiniz. Boya yapılacak villanızı yerinde görüp net fiyat çıkarmalıyız. Kolay gelsin...

      Sil
  9. 10 adet villamız var boyanın M2 kaça yapıyorsunuz al i üzeri boya olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, maalesef yeri görmeden yani keşif yapmadan buradan size fiyat vermemiz doğru olmaz. Fiyat bilgisi için keşif istemeniz lazım. Kolay gelsin...

      Sil
  10. Ustalar 1+1 daire kaça boyanir sadece işcilik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, Maalesef buradan fiyat bilgisi veremiyoruz! Fiyat bilgisi için keşif gereklidir. Saygılar...

      Sil
  11. batıkent dubleks dış cephe boyama ne kadar. kaplama var, biraz tadilat belki. şimdiki rengi turuncu antresit renk boyansın istiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, yeri görmeden yani keşif yapmadan fiyat vermek zor. Ortalama 20bin ila 30bin çıkabilir. Kredi kartına taksit yapılabilir. Ancak unutmayın dış cephe boya ve tadilat işlerinde net fiyat için keşif şart. Kolay gelsin.

      Sil
  12. Merhabalar, Ankara Turkuaz Mahallesinde bulunan 4+1 dairemi boyatmak istiyorum. Üç farklı noktada duvarda pürüzler var; kazınıp düzleştirme için alçı yapılması gerekecek sanırım...Ayrıca 10 adet panel kapılarımız da boyanacak...Malzeme+işçilik dahil yaklaşık fiyat verebilir misin?

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar, yukarıdaki fiyat bilgilerimiz ortalama fiyat bilgileri olup 3+1 daire için ev boyama fiyatlarıdır. Ancak panel kapı boyama veya pencere kasaları boyama gibi uygulamalar dahil edilmemiştir. Panel kapı boyama malzeme + işçilik ortalama 2000-TL tutar. Yani toplamda daireniz de dolu ise 15.500-TL gibi bir fiyat çıkar. Tabi keşif yapılması ve net fiyat verilmesi gerektiğini belirtiriz. Kredi kartına 8 taksit imkanıyla boyatabilirsiniz. Kolay gelsin!

    YanıtlaSil
  14. İyi günler Kanber bey 14 katlı bina içi her katta bouanacak alan tavan hariç 40m2 dir. ortalam + Ahşap trabzanlar + Suyaç kapakları + Asansör kapıları +Doğalgaz boruları +20X30 Profilden imal edilmiş yangın merdiveni + Ortamama 600m2 Kalorifer dairesi+ 60m2 Yönetim ofisi + Zemin kat koridor sahanlıkları ortalama 150m2
    yukarıda belirtiğim işlere ortalama fiyat verirseniz. iletişime geçip Sizden keşif rica edeceğim. Kolay gelsin Saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeriniz Ankara' da ise keşfe gelebiliriz. Bu tür detaylı işleri keşif yapmadan fiyatlandıramayız maalesef! İletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz, saygılar...

      Sil
  15. Merhaba. 3 katlı yaklaşık olarak 1000 metre kare dış cephe texture boya olacak. 250 metre kare de balkon ve merdiven demirleri yağlı boya yapılacak. 8 tane oda tavan duvar texture boyatacağız. Tahminen kaç paraya boyarsınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeriniz Ankara' da ise keşfe gelebiliriz. Bu tür detaylı işleri keşif yapmadan fiyatlandıramayız maalesef! İletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz, saygılar...

      Sil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)