2024 Boardex Uygulama Fiyatları

Boardex uygulama fiyatları şantiyelerde m2 cinsinden ve yapılacak detaya göre mtül (metretül) cinsinden hesaplanır. Eni yada boyu 30cm'den küçük yüzeyler mtül ölçülür. Boardex dış cephe kaplama fiyatı Ankara içi işler için ortalama olarak hesaplanmıştır. Sadece bilgi amaçlıdır! Kesin fiyatlar için lütfen keşif isteyiniz!

2024 Boardex Dış Cephe Kaplama Malzeme İşçilik Fiyatları

➤Boardex dış cephe kaplama fiyatları malzeme ve işçilik olarak, uygulamanın detayına göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda dış cephesine boardex, outwear ve guardex kaplatarak ısı yalıtımı yapmak isteyen müşterilerimiz için boardex dış cephe kaplama malzeme ve işçilik dahil ortalama fiyat bilgisi verilmiştir.

➤Boardex, outwear ve guardex levhalar dış cephe kaplama levhalarıdır. İsimlerinin farklı olmasının tek sebebi başka markalara ait olmasıdır sadece.


⚠️Unutmayın burda yayınlanan fiyatlar tam olarak size vereceğimiz fiyatlarla örtüşmeyebilir! Keşif yapılmadan net fiyat verilemez! Keşifler Ankara içi ücretsizdir! Aşağıdaki fiyatlarımızın bir bağlayıcılığı yoktur!

2024 Boardex Dış Cephe Kaplama Fiyat Listesi

2024 Boardex dış cephe kaplama fiyatları aşağıdaki gibidir. Bilindiği üzere dış cephe kaplama plakalarının üzerinin bir şekilde kapatılması gerekmektedir. Bu sıva olabilir, dekoratif sıva olabilir, yada başka bir malzeme de olabilir. Unutmayın! Aşağıdaki fiyatlarda boardex levhanın üzerine çekilmesi gereken sıva ve mineral gibi işçilikler dahil değildir.

BOARDEX CEPHE KAPLAMA ÇEŞİTLERİ

BİRİM

MALZEME İŞÇİLİK FİYAT

BOARDEX DIŞ CEPHE KAPLAMA: Tek yüz tek kat 40X40x2mm profiller ile yalıtımsız!

M2

1050TL

BOARDEX DIŞ CEPHE KAPLAMA: Tek yüz tek kat 40X40x2mm profiller ile ısı yalıtımlı!

M2

1250TL

BOARDEX / OUTWEAR / GUARDEX DIŞ CEPHE KAPLAMA MTÜL: Tek yüz tek kat 40X40x2mm profiller ile yalıtımsız! 30cm ve aşağısı ölçüler için. (Her alın ayrı ölçülür)

MTÜL

700TL

Boardex dış cephe kaplama analizi

GUARDEX CEPHE GİYDİRME: Tek yüz tek kat 40X40x2mm profiller ile (Yalıtımlı!)

Ürün Bilgisi

m2 sarfiyat

Birim

Birim Fiyat

Toplam fiyat

Guardex levha

1,05

m2

138,89 TL

145,83 TL

40x40x2mm kutu profil

2,75

mtül

66,00 TL

181,50 TL

Matkap uçlu Vida 25mm

60

Adet

0,24 TL

14,40 TL

İnşaat demiri 10'luk

0,2

mtül

18,00 TL

3,60 TL

350'lik metal kesme taşı

0,03

Adet

101,69 TL

2,54 TL

3,25' lik elektrot

0,03

paket

198,00 TL

4,95 TL

Taşyünü 5CM 50kg/m3

1,05

m2

66,00 TL

69,30 TL

Toplam

 

 

 

422,13 TL

------

------

------

------

------

GX+40X40+YALITIMLI

422,13 TL

İŞÇİLİK

 

 

 

352,20 TL

MALZEME+İŞÇİLİK

774,33 TL

ŞİRKET KARI

 

 

35,00%

271,01 TL

GENEL TOPLAM

1.045,34 TL


Yüksek metrajlı işler için fiyatlar değişecektir! Keşif isteyiniz!
Boardex, guardex, outwear uygulama fiyatları, özyurt inşaat dekorasyon

BOARDEX NEDİR? - SIKÇA SORULAN SORULAR

SSS 1 :Boardex suya dayanıklı mı?

BoardeX suya ve neme direkt olarak maruz bırakılmamalıdır, zaten üretim amacı da bu değildir. Boardex ön yüzünde bulundurduğu cam yünü elyaf parçaları sayesinde suya ve neme nispeten dayanabilir. Tam dayanım için üzerinin muhakkak kendi sıvası yada dış cephe ısı yalıtım sıvalarıyla sıvanması ve dış cephe boyasıyla boyanması lazımdır! Teknik bilgileri bir yana bırakırsak direk suya maruz kalırsa alçıpan plakalardan biraz daha fazla dayanabilir.

SSS 2 : Boardex sağlam mıdır?

Bunu size daha iyi anlatmak için boardex' in kullanım alanlarına bakalım. Boardex dış cephe de, ve iç cephede duvar malzemesi olarak kullanılabilir. Bu da bize alçıpan dan daha sağlam bir malzeme olduğunu söyler. Tavanlarda da iç dış fark etmeksizin tavan malzemesi (aynı alçıpan gibi) kullanılabilir. Ama zemin de kullanılamaz! Yani Boardex in üzerine basamazsınız! Basarsanız kırılacaktır.

SSS 3 : Boardex direk boyanır mı?

Bu soruyu şöyle de sorabiliriz. BoardeX in üzeri sıvanmadan boyanabilir mi? Hayır maalesef boardex i direk boyamanızı önermiyoruz! Hem sağlamlık açısından hem de su, nem dayanımı ve ısı yalıtımı açısından muhakkak sıva ve boya yapılmalıdır.

SSS 4 : BoardeX üzerine hangi sıva yapılır?

Her firmada olduğu gibi boardex in de kendine ait üretmiş olduğu sıvalar mevcuttur. Bunlar Probese Render Derz dolgu ve dış cephe astarı diye geçen bir sıva ve son kat olarak Probase Mineral Son kat düzeltme sıvasıdır. Üzerine isteğe bağlı başka marka sıvalar da çekilebilir. Ancak garanti kapsamını da unutmamak lazım.

SSS 5 : Boardex ölçüleri nelerdir?

Boardex ölçüleri standart olarak 120x240x12,5mm'dir. Yani eni 120cm boyu 240cm ve plaka kalınlığı da 12,5mm'dir. Alt karkasının da bu ölçüler baz alınarak oluşturulması lazımdır. Yeri gelmişken bir plaka boardex in ağırlığı da söyleyelim. 1 plaka boardex i dış cephede bir ustanın kaldırması zordur. Çünkü 1 plaka boardex 30kg-33kg arası ağırlıktadır.

SSS 6 : Boardex işçilik nasıl yapılır?

Boardex kaplamanın nasıl yapıldığını size buradan anlatmamız çok zor. Konuyla alakalı youtube gibi kaynaklardan bideolar izleyebilirsiniz. Ancak bu sizi yine de bir usta yapamaz. Lütfen işlerinizi boardex kaplama yapan inşaat firmalarına veriniz.


32 yorum:

  1. 50 metre kare bordeux fiyatı alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 50 m2 malzeme + işçilik m2 si şu an için ANKARA içi birim fiyatı 100TL'dir. Tam net fiyat vermek için işi yerinde görmemiz lazımdır.
      kolay gelsin...

      Sil
  2. Ankara içi şantiyemiz için Boardex tavan kaplama m2 fiyatı ne kadar?
    Bir de sadece boardex işçilik fiyatları ne kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boardex tavan malzeme ve işçilik dahil şuanda 90TL-100TL arasındadır. Tabi siz metrajı belirtmemişsiniz, yüksekse fiyatlar düşer.

      Sil
  3. 80m2 çatı altı kaplaması yapılcak fiyat nedir.yer Antalya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, malesef Antalya da değil merkezimiz. Ankara da merkezimiz buradaki fiyat ise ortalama boardex çatı kaplaması için 150tl dir. (80m2 için fiyat)

      Sil
  4. Kolay gelsin çatı kat arası 150metre kare boardex ve 5cm taş yünü almak istiyorum alçı ve profil varsa onlarında fiyatını verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, malesef bizde malzeme satışı bulunmamaktadır. Yukarıda paylaştığımız bilgiler sadece bilgi amaçlıdır. Biz boardex uygulmasını malzeme + işçilik yada sadece işçilik yapabiliyoruz. İyi günler.

      Sil
  5. Merhabalar benim Sincan’da 130 m2 Çelik çatılı üstü sandeviç panel 2,60 yükseklikte çatı arası var etrafına bordex izocam ve alçıpan kaplayıp içini 2+1 mutfak banyo vc olarak alçıpan bölme ile bölmek istiyorum bordex ve alçıpan için ayrı ayrı fiyat verirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar...
      Boardex kaplama uygulaması ve alçıpan işleriniz için projeniz var mı? Daha doğrusu kaç m2 boardex kaplama ve kaç m2 alçıpan bölme duvar işiniz var? Bunları bilmeden fiyat veremeyiz maalesef!

      Sil
    2. 22 mt kare yermiz dışı betopan ici alcıpan olacak lütven maliyet ne olur

      Sil
  6. 22 met yerim isgelesi betopan ölcülerine göre yapılmış isgele ici alcıpan dışı betopan maliyet ne olur rica etsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam merhabalar, hakkınızı helal ediniz, yorumunuzu yeni gördük. 22 m2 için ortalama m2 fiyat 250tl olur.

      Sil
  7. Merhaba boardex ile fullden ev yapabilir miyiz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boardex veya guardex kullanarak bir evi yapmak tabi ki de mümkün. Ancak bu şekilde bir malzemeyle full evi yapmak için geçerli bir sebebinizin olması lazım. Yoksa ucuz olacak diye düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. Hemen hemen bir duvarın maliyeti gaz beton da olsa bims de olsa beton da olsa ve dahi boardex de olsa yaklaşık aynı çıkar.

      Sil
  8. 300 m2 işim var manisada herşey dahil m2 fiyati nekadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam. Buradan fiyat verme olayını kaldırdık maalesef. Çünkü görmeden fiyat vermek hiç anlaşılmıyor yada yanlış anlaşılıyor. Keşif ve fiyat bilgisi için sayfamızın iletişim menüsünden bizlere ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin...

      Sil
  9. Tavandaki Boardex icin avize tasima agirligi nedir kac kilo vasinca dayaniklidiŕ acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar bor Dax taşıyıcı bir malzeme değildir kaplama malzemesidir dış cephe veya iç cephe. Ancak siz avize koyacağınız yere noktaya taşıyıcı profil atarsanız 150 kg taşıyabilir! Aynı şekilde alçıpan da taşıyıcı malzeme değildir alçıpanın altındaki Uca’yı profilleri ya da kutu profil taşıyıcıdır. Avizeyi konumlandırmaken bu hususlara dikkat ederseniz daha sağlıklı bir iş yapmış olursunuz. Kolay gelsin!!

      Sil
  10. merhabalar evimin ikinci katını demirden yapılı çatı saç kaplama yapılı demir izgara döşenip bordexs uygulaması yaptirmak istiyorum tavan için uygun bir malzeme olurmu aceba saglam olurmu hesaplı olurmu ortalam 130metre kare bir tavan kaç lira tutar yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamza bey merhabalar. Bor Dax dış cephe malzemesidir dış cephe kaplama paneli olarak geçer. Tabi Borrtex yapılınca üzerini sıvanması ve boyanması gerekmektedir. Tavan için saç çatının altına su kaçağı yok ise eğer Borrtex yapmanıza gerek yok yeşil alçıpan hatta beyaz alçıpan bile yapsanız olur. Dış cepheye gelen duvarlar Borrtex olabilir üzerine sıva file mineral ve boya yapılır. Fiyat vermek için keşif gerekmektedir buradan fiyat verme işlemini kaldırdık yorumlar bölümünden pek de sağlıklı olmuyor çünkü! Kolay gelsin iyi çalışmalar...

      Sil
  11. 330 m2 tavan kaplama ne kadar tutar geri dönerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, kusura bakmayın yorumlara ancak yetişebiliyoruz. Fiyat vermek için keşif şart maalesef. Bizi arayarak keşif isteyebilirsiniz! Kolay gelsin.

      Sil
  12. Merhaba
    Kocaeli ili kırsal bölgede 2 katlı toplam 225 m2 müstakil ev yapımı için ruhsatımızı aldık. İnşaat henüz başlamadı ancak yakında başlayacak, şuan planlama safhasındayım. Ev betonerme olacak, Evi ısıpompası ile yerden ısıtacağız. İyi bir ısı ve ses yalıtımı yapmak istiyorum. Bunun içinde dış duvarlarda tek iskeletli çift taraf bordex ve arasına taş yünü uygulaması yaptırmayı düşünüyorum. Bordex dış tarafa ayrıca nem bariyeri, eps mantolama, fileli sıva uygulaması yapmayı planlıyorum. Ayrıca oda bölmelerini de kuru duvar sistemi uygulaması yapmayı planlıyorum.
    Sorum; Bu şekilde dış cephe uygulaması yaptığımda iyi bir yalıtım sağlamış olur muyum, gereksiz yapmış olduğum bir uygulama var mı, bu şekilde yaparsam aşırı bir maliyetle karşılaşır mıyım, bu uygulamanın yerine geleneksel olarak tuğla kullansam üzerine eps ile mantolama yapsam aynı ısı yalıtım değerine ulaşır mıyım ? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, Bence klasik bims veya tuğla üzerini sıvatıp üzerine 8cm taşyünü yada full karbonlu kaliteli bir yalıtım yapmanız gereksiz masraf yapmanızı engelelr.

      Sil
  13. Merhaba 80m2 dış cephe bordex kapliycaz fiyatiniz nedir
    detaylar icin arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba... Maalesef buradan keşif yapmadan boardex kaplama fiyatı vermek doğru olmaz. Onun yerine keşif istemelisiniz!

      Sil
  14. İyi günler çift taraflı boardex kaplama m2 fiyatı nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler, çift taraflı boardex kaplamadan kastınız sanırsam boardex bölme duvar. Bölme duvar için şu anda m2 fiyatı 200-500 m2 arası için m2 birim fiyatı 275tl'dir. Ancak net fiyat değildir, keşiften sonra işin diğer detaylarını öğrendiğimizde net fiyat verebiliriz.

      Sil
  15. İyi akşamlar 300 mtkare alana işçilik dahil dış cephe boardex fiyatı alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, maalesef şuanda fiyatlarımız güncel değil. Kurdaki dalgalanmadan dolayı. Ancak boardex dış cephe kaplama m2 birim fiyatı tahmini 350tl civarında çıkabilir. dalgalanma biter bitmez fiyatlarımızı güncelleyeceğiz. Kolay gelsin.

      Sil
  16. Hayırlı akşamlar 320 metre bordex karkas dönüldü sadece bordex montaj M2 fiyatı ne olur guncel

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)