Dış Cephe Kaplama Levhaları

Boardex dış cephe kaplama levhaları:

BoardeX, Amerika’dan sonra Avrupa'nın ve Türkiye'nin, su ve neme karşı güçlendirilmiş çekirdeğe sahip, özel turuncu renkli cam elyaf şilte kaplamalı, dış cephe duvar imalatında kullanılan ilk dış cephe kaplama levhasıdır.
BoardeX, Dalsan Alçı  Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin tescilli markasıdır. Detaylı bilgi için BoardeX nedir? isimli yazımızı okumanızı tavsiye ederiz!

Uygulama Alanları;

• Dış cephe duvar sistemlerinde,
• Her türlü kaplama altında(Metal kaplama, yalı baskı, ahşap kaplama, dekoratif tuğla kaplama gibi)
• Havalandırmalı cephe sistemlerinde,
• Islak hacimlerde
• Şaft duvarı imalatlarında
• Tüm saçak altı uygulamalarında,
• Seramik Altı Kaplamalarda

Guardex dış cephe kaplama levhaları:

İç ve dış cephe sistemlerinde kullanılan, özel alçı çekirdeği ve her iki tarafında kaplı cam elyaf şilte sayesinde, küf oluşumunu engelleyen, yalıtıma katkı sağlayan, suya, neme ve dış hava koşullarına dayanıklı, hafif, A1 sınıfı yanmaz, sürdürülebilir cephe kaplama plakasıdır. Guardex, Knauf A.Ş Şirketinin tescilli markasıdır.

Outwear dış cephe kaplama levhalarıKnauf [GUARD]EX Plakalar, kuru yapı sistemlerinde dıştan ısı yalıtımı sistemleri, ısı yalıtım plakalarının altında mantolama plakası veya havalandırmalı cephelerde cephe kaplama plakası olarak kullanılır.


Outwear dış cephe kaplama levhaları:

Outwear Dış Cephe Levha ve Sistemleri ile alçı levhayı dış cepheye taşıyarak inşaat sektörüne katkı sağlamıştır.
Tamamen çevreci ve kalitesi belgelenmiş olan ürün , uygulamalarda sınırları kaldırıp özgün çözümler için fırsat yaratmaktadır. 

Outwear , üzerindeki cam elyaf kaplaması ve özel çekirdek yapısı sayesinde; A1 yangın sınıfında olup yangına katkıda bulunmaz, Outwear Aytaş Alçı A.Ş. firmasının tescilli markasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)