2024 Alçıpan asma tavan modelleri

➤ Her geçen gün yeni alçıpan asma tavan modelleri inşaat firmaları tarafından sunulmaktadır. Günümüzde bunlardan biride evlerinizin yada ofislerinizin daha modern, geniş ve ferah görünmesi için alçıpan asma tavan modelleridir. Mekanın konseptine göre modern asma tavan modelleri veya klasik asma tavan modelleri seçebilirsiniz! Bu tamamen size bağlıdır. Özellikle geniş salon gibi mekanlarda alçıpan ışık bandı yada alçıpan ters havuz modelleri kullanarak daha modern bir görünüm elde edebilirsiniz!

Alçıpan asma tavan Malzeme + işçilik Fiyatları

Alçıpan asma tavan işçilik fiyatları

Alçıpan asma tavan Ankara


Ankara içinde alçıpan asma tavan malzeme +işçilik hizmeti vermekteyiz. Alçıpan asma tavan modellerimiz aşağıda gösterilmiştir. Sizde Ankara içi alçıpan asma tavan yaptırmak istiyorsanız bizimle irtibata geçiniz!


salon asma tavan modelleri

Salon alçıpan asma tavan modelleri:

    Salonlar için tasarımını bizzat kendimizin yaptığı bu alçıpan asma tavan orta boy salonlar için çok ideal bir tarz olmakla beraber,eve gelen misafirlerinizi de kıskandıracak bir görsellik ve kaliteyi karakterinde barındıran bir alçıpan asma tavan modelidir. FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN!

yatak odası alçıpan asma tavan modelleri

Yatak odası alçıpan asma tavan modelleri:

    Yatak odanızı modern bir çizgiye kavuşturacak olan bu alçıpan asma tavan modelimizi 10 müşterimizden 9 u beğendi.Sizde yatak odanız ve tarzınızla fark yapmak istiyorsanız bu model tam size göre. Ama isterseniz de size özel tasarımda yapabiliriz. Bu tamamen size kalmıştır. FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN!

mutfak alçıpan asma tavan modelleri

Mutfak alçıpan asma tavan modelleri:

    Mutfaklarda da dolaplarınızla uyumlu bir şekilde tasarlanan alçıpan asma tavan modellerimiz mevcuttur.Mutfağınıza modern bir hava katan modellerin yanı sıra klasik çizgiye hakim alçıpan asma tavan ve ışık bandı modellemeyi kişiye özel yapmaktayız. FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN!

ofis alçıpan asma tavan modelleri

Ofis alçıpan asma tavan modelleri:

    Ofislerinizin daha modern görünmesi için alçıpan asma tavan ve ışık bantları şarttır. Ofis tasarımında profesyonel olan firmamızın siz değerli müşterilerimiz için ofislerinize uygun ve şirket profilinizi yansıtan çözümleri mevcuttur. Bu konuda profesyonel bir yardım arıyorsanız bizimle iletişime geçiniz!  FİYAT BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)