Mutfak Tasarımı Ankara

Mutfak Dekorasyonu ve Mutfak Dolapları

Mutfak tasarımı denildiğinde akla ilk gelen mutfak dolapları oluyor,oysa o kadar çok ince detay  var ki  bunlardan bazılarını sizlere anlatmak istedim 

                                                                                                                                     
               Eski yapılarda genelde mutfaklara  çok küçük bir alan ayrılırken günümüzdeki  yeni  yapılarda mutfaklara da fazla yer ayrılmaktadır. Ev hanımlarının en fazla zaman geçirdiği yer mutfaklardır. Sizin mutfağınız küçük veya büyük olabilir, önemli olan ne kadar kullanışlı olduğudur. Burada anlatmak istediğimiz  dolap tasarımıdır. Fırının yeri, bulaşık makinasının nerede olması gerektiği, buzdolabının yeri , evyenin nerede olursa daha güzel olacağı gibi detaylara dikkat ederek daha kullanışlı mufaklar tasarlayabilirsiniz.



Günümüzde Mutfak dolaplarında çak fazla seçenek  sunulmaktadır, genelde iç yapısında kullanılan malzeme aynı olsada çok farklı tipte kapak modelleri mevcuttur.




Balon kapak, mebran kapak, acrylic kapak en çok kullanılan kapak çeşitleridir.



Mutfak tasarımı yaparken tezgah arası seramiği ile yer kaplamasının (seramik, mermer,parke,pvc) dolap kapak rengi ile uyumlu olması çok önemlidir.


                       Küçük mutfaklar için pratik çözümlerde mevcut.




Mutfak dekorasyonu hakkında firmamızla iletişime geçmek için lütfen tıklayınız!

3 yorum:

  1. mutfağımı yaptırmak istiyorum bu resimlerdeki gibi ortalama ne kadar tutar fiyat bilgisi lütfen!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam ortalama fiyatlar yıllar içinde ve malzeme şekline göre değişmektedir. Tam fiyat bilgisi için keşif ve ölçüm yapılarak mutfak dolabı fiyatınız ancak çıkartılır. Bunun için iletişim menüsünden bize ulaşabilirsiniz!

      Sil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)