Dyo KlimaTherm Isı Yalıtım Sistemi, Ankara

Dyo KlimaTherm Dış Cephe ısı yalıtım sistemi mantolama

Dyo KlimaTherm Dış Cephe ısı yalıtım sistemi

Standart kalite mantolama malzemeler arasında en sevdiklerimizden olan Dyo kendini ısı yalıtım sektörüne KlimaTherm mantolama sistemleriyle tanıttı.
Firmamız tarafından DYO KlimaTherm mantolama sistemi dış cephelerde anahtar teslim (malzeme+işçilik+nakliye+iskele) olarak olarak uygulanmaktadır! Güncel Fiyat bilgisi için tıklayınız!
tamirat
ÖNCE TAMİRAT
1) Uygulama yapılacak yüzey, beton artıklarından, toz, kir ve yabancı atıklardan arındırılmalıdır. Yüzey kuru ve düzgün olmalıdır. Gerekli sıva ve beton tamiratları yapılmalıdır.
SUBASMAN PROFİL MONTAJI
2) Subasman profilleri tercih edilen yalıtım levhası kalınlığına göre yüzeye monte edilir. Dübeller 50 cm aralıklarla tespit edilir.
SUBASMAN PROFİL HİZALAMA
3) Profillerin gönyelenmesi için Klimatherm takoz veya pabuçlar kullanılabilir.
ÖBEKLEME YÖNTEMİ
4) Yalıtım levhalarının yapıştırılması
Standart yüzeylere çerçeve metodu ile Klimatherm Isı Yalıtım Yapıştırıcısı uygulanması Yapışacak yüzeyin kenarları boyunca ve orta kısımlarına öbekler halinde sürülür.
TARAKLAMA YÖNTEMİ
5) Çok düzgün yüzeylere Klimatherm Isı Yalıtım Yapıştırıcısı yapıştırılacak yüzeyi tamamen kaplayacak şekilde taraklı mala ile sürülür.
LEVHA YAPIŞTIRMA
6) Isı yalıtım levhaları subasman profiline oturtularak ve hafifçe kaydırılıp duvara yapıştırılır. Levhalar duvar ve köşelerde mutlaka şaşırtmalı (tugla prensibi) olarak döşenmelidir.
DÜBELLEME
7) Yalıtım levhalarının dübellenmesi
Kullanılacak dübeller uygulama yüzeyinin özelliklerine göre teyit edilmelidir. Dübelleme işlemine, yapıştırıcı tamamen kuruduktan sonra başlanmalıdır. Bu süre 24 saattir.
DÜBEL MİKTARI BELİRLEME
8) Uygulama yüksekliğine göre kullanılacak dübel miktarı değişecektir. Normalde m2 başına ortalama 6 adet dübel atılır. Ancak 15 metre yükseklikten sonra bizim tavsiyemiz  m2 ye 8 adet dübel atılmasıdır.
KÖŞEBENT ATMA
9) Dübelleme işlemi bittikten sonra, pencere, kapı ve duvar köşelerinde düzgün bir kenar oluşturmak için köşe profilleri kullanılır.

FİLE YAPIŞTIRMA
10) Levhaların üzerine Klimatherm Isı Yalıtım Sıvası bir kat sürülür. Kurumadan (yaş üstüne yaş) sıva filesi çelik mala ile bastırılarak tutturulur ve ikinci kat sürülür.
FİLE ÜZERİ SIVA
11) 4 mm’lik toplam sıva kalınlığının 2/3’ü file altında, 1/3’ü file üstünde kalacak şekilde uygulanır. (Filenin yalıtım malzemesi ile temas etmemesine dikkat edilmelidir.) Sıva filesi ek yerleri birbiri üzerine yatayda ve düşeyde olmak üzere 10 cm bindirilmelidir.
ASTAR MİNERAL SIVA VE BOYA
12) Yüzey uygun astar ile kaplandıktan sonra, son kat kaplama malzemeleri ile sıvanır. Seçilecek bir DYO dış cephe boyası ile boyanır.