2024 Epoksi zemin kaplama fiyatları

Epoksi zemin kaplama fiyatları epoksi yapılacak zemine, metraja, epoksi kaplama çeşidine ve hatta uzaklığa göre değişebilmektedir.

Epoksi zemin kaplama çeşitleri

Firmamız tarafından uygulanan epoksi zemin kaplama çeşitleri 3 e ayrılmaktadır. Bu 3 tür epoksi zemin kaplama çeşitleri ve epoksi zemin kaplama m2 birim fiyatları ortalama olarak aşağıdaki gibidir. 

UYARI: Unutmayın burada verdiğimiz fiyatlar sizlere bir ön bilgi niteliğindedir, kesin fiyat bilgisi için lütfen iletişime geçiniz!


EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI İÇİN HEMEN ARAYIN! 

--- +90 545 391 58 48 ---


2024 YILI EPOKSİ ZEMİN M2 FİYAT


UYGULAMA
BİRİM
FİYAT
GÖRÜNÜM

PORTAKAL KABUĞU DESENLİ EPOKSİ : Genelde yüzey tutunmasının yüksek istendiği, kaymaz bir yüzey oluşturmak için kullanılır.
GENEL KULLANIM ALANLARI: FABRİKALAR, YEMEKHANELER, YURTLAR, OKULLAR VS…

M2
18 EURO

SELFLEVELİNG EPOKSİ KAPLAMA : Daha düz ve pürüzsüz bir yüzey elde etmek için kullanılan epoksi zemin kaplama türüdür.
GENEL KULLANIM ALANLARI: SHOWROOM LAR, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, OTOPARKLAR, EV İÇİ BANYO WC GİBİ.

M2
30 EURO

3 BOYUTLU ( 3D ) EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA : Bu epoksi zemin kaplama türü biraz daha özel ve dikkat çekici mekanlarda hem epoksinin sağlamlığını hemde dekorasyondaki etkisini kullanmak üzere çeşitli logolar, resimler veya şekiller oluşturmak için en uygunudur. UYGULANACAK ŞEKİL VE İMAJA GÖRE ÖZEL FİYAT ÇALIŞMASI YAPILIR! M2 VEYA ANAHTAR TESLİM FİYAT
GENEL KULLANIM ALANLARI: REZİDANCE GİRİŞLERİ, MAĞAZA GİRİŞLERİ, KURUMSAL ŞİRKETLER, SHOWROOM LAR, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, OTOPARKLAR, EV İÇİ BANYO WC DE AZ METRAJLI İŞLERDE KULLANILIR.
M2
70 EURO
3D Epoksi zemin kaplama fiyatları

1 yorum:

  1. 05075033086 MERHABA 3D ORNEGIN UCURUM RESMI 6 MT KARE ZEMİN KAPLAMA FIYATI NE KADAR TAHMINI TUTAR BİLGİ PAYLASIRSANIZ SEVİNİRİM TELEFON NUMARASIUNA MESAJ CEKE BILIRSINZ

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)