2024 Alçı sıva işçilik fiyatları

Alçı sıva işçilik fiyatları yapılarda maliyetleri etkileyen önemli faktörlerden biridir. Aşağıda siz değerli müşterilerimize referans olması açısından 2024 alçı sıva işçilik fiyatlarını ortalama olarak paylaştık.

⚠️Unutmayın! Buradaki işçilik fiyatları işin yerine, mahiyetine ve buna benzer bir sürü detaya göre değişiklik gösterecektir. Verdiğimiz fiyat bilgileri ortalama ve sizlere referans olsun diyedir. Konuyla alakalı sorumluluk reddi sayfamıza göz atabilirsiniz!

⚠️Kesin ve net fiyat bilgisi için lütfen keşif isteyiniz.

Alçı sıva işçilik fiyatları yapacağınız işteki uygulama çeşidine göre farklıdır. Alçı uygulama çeşitleri çok çeşitli olsa da genel kullanım şekli aşağıdaki gibidir.

  • ANO’LU ALÇI (makineli alçı): Şantiye jargonunda kaba alçı diye de tabir edilen ve ano çıtaları atıldıktan sonra arasının alçı makinesi kullanılarak doldurulması mastarlanması işidir.
  • KARIŞIK ALÇI: Perlitli sıva alçısı ve saten alçının belirli oranda karıştırılarak oluşturulan alçıdır. Makineli alçıdan sonra saten alçıdan önce daha pürüzsüz bir yüzey elde etmek için uygulanır.
  • SATEN ALÇI: Son kat alçısıdır. İster makineli alçı olsun isterse başka tür bir alçı, boyadan önceki son katman alçı uygulama çeşididir.
  • ALÇIPAN ÜZERİ SATEN ALÇI: Yine saten alçıdır. Fark ise alçıpanların aralarına derz bandı ile derz atılmasıdır. Doğrusu 2 kat çekilmelidir derzler.
Alçı sıva işçilik fiyatları

Alçı sıva işçilik fiyatları

Aşağıdaki tablolarda alçı uygulama çeşitlerin göre 2024 yılı için güncel ortalama birim fiyatlarımız bulunmaktadır. Lütfen inceleyiniz…

Özyurt inşaat olarak temelden çatıya tüm işler konusunda tecrübeli bir firmayız. Diğer işleriniz için web sayfamızı inceleyiniz. Yaptığımız diğer iş kalemleri için 2024 FİYAT LİSTESİ‘ni incelemenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır! İçerisinde reklam, küfür, şiddet bulunan yorumlar yayınlanmaz! Ayrıca içerisinde telefon mail vb iletişim bilgisi olan yorumlar da yayınlanmaz!
Destek için arayın (0545-391-58-48) yada mail atın! (ozyurt.insaat.dekorasyon@gmail.com)